Vårt mål

with 1 kommentar

Hei

På DinFotoSide.no vil du finne svar på alt du lurer på innen foto. Vi kommer ikke til å grave veldig dypt ned i tekniske forklaringer, men heller fokusere på at du får et forståelig svar på det du lurer på.

Vi vil presentere alt på samme måte som om vi står sammen ute i felt eller studio og skal ta bilder. Når vi skal forklare en setting på kamera, så vil vi heller fortelle hvordan endringen vil påvirke bildet ditt enn hva som teknisk skjer i kamera eller objektiv. Hovedmålet er jo å ta bedre bilder, ikke en doktorgrad innen kamerateknikk!

Hovedtanken bak denne siden er at ingen av oss har funnet en skikkelig GOD norsk side for foto. Når jeg lurer på noe innen foto har jeg ingen norsk side som jeg går til for å få svar.

Gi oss litt tid, hjelp oss med å fortelle landet om siden, så vil DinFotoSide.no bli stedet du kan gå til når du lurer på noe innen foto. 

Vi vil også gi deg noen tips til hvordan du kan ta forskjellige typer av bilder, slik at inspirasjonen kommer lettere. Kanskje det er lettere å lære om du forsøker å ta en annen type bilder også?

 

Ser virkelig frem til å utvikle denne siden til det ypperste innen foto på norsk!

 

Hilsen oss bak DinFotoSide.no

(Visited 23 times, 1 visits today)

One Response

  1. Kirsten Helen Helland
    | Svar

    Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Legg inn en kommentar