Verdens mest irriterende tastatur snarvei

with Ingen kommentarer

T. Kunne stoppet dette innlegget her og nå, men jeg kan komme med en litt bedre forklaring.

 

Jeg kan begynne med å si at jeg bruker Lightroom for 99% av redigeringen min. Tastatur snarveier brukes hele tiden. På mitt tastatur ligger T plassert midt mellom R og Y. Hvis du sjekker, så ligger nok T på samme plass for deg også. I Lightroom brukes R for å gå til crop og Y for å vise før/etter.

 

 

Toolbar

 

Det er vel bare å hoppe i det!

T brukes for å skjule toolbaren som normalt ligger under bildet. Snarveien T er heller ikke nevnt i den korte oversikten over tastatur snarveier som du kan få opp i Lightroom. Tast «ctrl+/» for å få opp de vanligste tastatursnarveiene i den modulen du jobber. Dette kan du gjøre hvor som helst i Lightroom.

Måten du oppdager at du har vært borti T på, er at når du skal bruke noe som ligger på toolbaren,  så er den bare borte. Vanvittig irriterende!

 

No toolbar

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar