Ta bedre bilder av kjeledyr

with Ingen kommentarer

Dersom det er noen bevegelser, er det å få skarpe resultat et av de vanskeligste aspekter innen fotografering av kjeledyr. Bruk en rask lukkertid, og kontinuerlig eller Servo AF modus for å skape de beste resultatene. Klarer du i tillegg å fange bevegelsene til kjeledyret ditt slik at du «forfølger det», vil du i tillegg få bildet enda klarere. Prøv alltid å bruke et fokuspunkt plassert på hodet (eller øynene dersom du tar et nærbilde) for å sikre at dette er det skarpeste området i bildet.

 

Kjeledyr-1

Anbefalt utgangspunkt :

Program : Lukkerprioritet (TV) eller (S)

Fokus : Kontinuerlig

Lukkerhastighet : 1/125 sek eller raskere

Blender : f/5.6

ISO : 200

Brennvidde : 50 til 200mm

Driverinnstilling : Kontinuerlig

Hvitbalanse : Auto

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar