Landskapsbilder

with Ingen kommentarer

For å få skarpe landskapsbilder kan du benytte disse innstillingene som utgangspunkt. Bytt til manuell fokus, og fokuser på et objekt som er rundt tre meter fra deg. Alt fra rundt én meter til uendelig vil da være skarpt. Velg så en liten blenderåpning (for eksempel f / 16) for maksimal dybdeskarphet. For å klare å holde det skarpt ved små blenderåpninger kan det være lurt å nytte seg av stativ. Er du interessert i at motivet ditt virkelig skal bli noe å spare på, vil jeg absolutt anbefale at du tar deg tid til å sette opp stativet. Helt til slutt, bruk et polariseringsfilter som vil gi deg en rikere blå himmel og detaljerte vannbilder.

Landskapsfoto-1

Anbefalt utgangspunkt :

Program : Lukkerprioritet (A eller AV)

Fokus : Manuell

Lukkerhastighet : Bestemmes av kamera

Blender : f/16

ISO : 100

Brennvidde : 18-24mm

Driverinnstilling : Enkelt bilde

Hvitbalanse : Dagslys

(Visited 286 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar