Nærbilder håndholdt

with Ingen kommentarer

Velg blenderprioritetsmodus når du skal fotografere små objekter eller skapninger. Dette skal gi deg god kontroll på dybdeskarpheten, slik at bakgrunnen blir slørete. Sørg for å få den best mulige vinklingen til motivet. Det er mye lettere med rett vinkling ettersom du kan bevege deg fort fra side til side med kamera i hånden. Et stativ tar tid å sette opp, og justere til rett posisjon. Velg en rask lukkertid. Du må ha minst 1/250 sec. for å vere sikker på at du får et skarpt bilde. Det er vanskelig å fokusere uten stativ, så bruk servo eller kontinuerlig AF-modus.

 

Anbefalt utgangspunkt :

Program : Lukkerprioritet (A eller AV)

Fokus : Servo eller kontinuerlig

Lukkerhastighet : Minst 1/250 sec

Blender : f/4

ISO : 200

Brennvidde : 50-100mm macro

Driverinnstilling : Kontinuerlig

Hvitbalanse : Bestemmes av lyskilden

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar