Ta eit bilde og få ein fin veggpryd

with Ingen kommentarer

Det har vore ein del fokus på macro i det siste her på dinfotoside.no, og det held me fram med også i dagens «Torsdagstips». Vi går ikkje heilt i detalj på dette «macro-bilde», då dagens mål er å ta bilde av noko som du kan få opp på veggen og framstå som eit flott maleri. I eitt slikt bilde vil du ved bruk av macro objektiv og litt dimensjon på utskrifta gi bildet ditt detaljrikdom og veldig stor interesse blandt dei som ser det. Les litt om våre anbefalte innstillingar til denne typen bileter, og les også våre andre innlegg om macro for å få tips om korleis du skal få til eit best mogleg resultat. Lykke til!

Anbefalt utgangspunkt :

Program : Blenderprioritet (A eller AV)

Fokus : Manuell

Lukkerhastighet : Bestemmes av kamera

Blender : f/4

ISO : 200

Brennvidde : 50 – 105mm Macro

Driverinnstilling : Ett enkelt bilde

Hvitbalanse : Overskyet

(Visited 49 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar