Ta bilder av fuglene i dammen

with Ingen kommentarer
Fugl - 002
115mm 1/100sek, f/5, ISO 100

Ville fugler er mest opptatt av tenke på neste generasjon på denne tiden av året. Men før de bygger sine reir og legger egg, det er den lille detaljen for å finne en make og forsvare territoriet som må håndteres.

Som et resultat, er det en perfekt tid å få noen actionfylte bilder. Som alltid, må du være på det rette stedet for riktig lys og best oppførsel, så begynn i det små og hold deg til de lokale fuglene.

Regelmessige besøk til en lokal park eller andedam er en flott måte å finne tilgjengelige motiv og for å forbedre dine ferdigheter.

I løpet av våren, kan mange arter sees kjempe om territorium. Fugler som den fotogene Toppdykkeren kan også begynne å vise seg, og tilbyr fantastiske muligheter for atferds bilder.

Toppdykkeren, svaner og ender er ganske knyttet til stedet de holder til, så om du besøker det samme stedet om og om igjen vil du kunne få mange fantastiske bilder. De er ganske tilgjengelige motiv, og du kan få noen gode resultater med en telelinse på 200mm og oppover.

Kom i gang i dag:

  • Fugl - 001
    300mm, 1/500sek, f/7,1, ISO 100

    Hold øynene åpne for rene bakgrunner. Noe som gjør at fuglene skiller seg ut.

  • Øke ISO og bruk stor blenderåpning for å oppnå rask nok lukkerhastigheter.
  • Bruk den raskeste seriefoto innstillingen på kameraet, og skyt i korte serier.
  • Hvis du ikke kan fylle bilderammen med fuglen, inkluderer fuglenes refleksjon.
  • Ligg på bakken for å få utsikt i vann-nivå.
  • Gå med klær som ikke lager lyd og har nøytrale farger. Du trenger ikke å bruke fullt camo hvis du fotograferer på godt besøkte offentlige steder.
(Visited 86 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar