Hvor går turen i sommer?

with Ingen kommentarer

Bergen - 001I mange hjem er det alltid en evig diskusjon om hvor sommerturen skal gå, mens i andre er det ikke tema i det hele tatt. Hvor går turen din? Til utlandet, eller holder du deg i gode gamle Norge? Er dette noe som har med foto å gjøre? Ja, hvorfor ikke? Er du på tur og har fotointeresse så er det den mest fantastiske muligheten til å få nye spennende motiver og inspirasjon på. Bilder på morgenen med dugg, soloppgang, flotte bilder inne i byen eller på landet? Eller kanskje på kvelden med en kald flaske hvitvin, reker og solnedgang på terrassen? Mange flotte motiv som du ikke har til dagen nødvendigvis.

 

Operaen-1

Facebook er blitt en fantastisk arena for å se både steder, arrangementer og dyr. Kvaliteten på bildene blir så som så, men du får mange fine inntrykk av hvordan det ser ut rundt om i Norge og ellers i verden. Mange av disse bildene er blitt tatt mens bilen står i veikanten. Ivrige fotografer har som regel kameraet klart for å «hoppe ut av bilen» og få med seg motivet som plutselig bare var der. Det motivet som du har sett så ofte og hadde så lyst å få på linsa.

 

Det langstrakte landet vårt får kanskje ikke nok oppmerksomhet når det kommer til valg av feriemål. Da tenker jeg på alle de flotte fjordene våre, fjellene, fisketorgene, fyrene fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord… Det er kanskje verdt å ta turen innom disse reisemålene før en legger seg på stranda i 40 grader i utlandet?

Ta en tur opp på fjellet og lei en fjellhytte. Gå lange turer inn i åpent landskap og vær alene. Ja, alene. For det er vel litt det ferie skal dreie seg om? Slappe av og nyte stillheten med sine beste venner eller familie?

Kanskje er ikke en tur til fjorden med båtleie en du ide heller. Komme seg ut og fiske, aktivisere ungene som kanskje ikke er så ivrig på å gå i fjellet.

Lofoten-1Et annet alternativ i norge som blir mye brukt er dyreparken i Kristiansand, Tusenfryd, akvariet i Bergen og mange andre små og store fornøyelsesparker og attraksjoner. Her trives iallefall alle barn, og det er nok grunnen til at så mange reiser dit.

Men uansett hvor din tur går i år, ta med deg kamera, og vær ikke redd for å sende inn bilder til oss på facebook siden vår.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar