Nasjonal fotovandring

with Ingen kommentarer

2015-08-30_09-44-43Nasjonal Fotovandring er et årlig arrangement og samarbeid mellom Japan Photo, Nasjonalbiblioteket, foto.no, Preus Museum og 20 fotoklubber i 20 byer rundt om i landet. Lørdag 12. september avholdes arrangementet – hvor vi inviterer alle fotointeresserte til å fotografere årets tema som er Min lørdag. Fotoklubbene organiserer deltagerne gjennom en løype eller poster, og klubben stiller med veiledere som kan gi deg fototips under veis.

Startkontigenten er kr 100,- pr deltager. Beløpet går i sin helhet til den lokale arrangørklubben.

De som ønsker, kan sende inn bilder til konkurransedelen, som har både lokale og nasjonal runde, med premier for over 200.000.

Til slutt produseres det en bok med de beste bildene fra dagen. Japan Photo er stolt leverandør av testvinneren CEWE FOTOBOK, og de mange virkelig gode bildene fra Nasjonal Fotovandring danner et ypperlig utgangspunkt for en flott bok.

Bergen

Oppmøtested: Japan Photo, Olav Kyrres gate.
Tidspunkt: Registrering fra klokka 10-11. Lørdag 12 september

Hva skjer? Nikon er til stede under registreringen, og tilbyr utlån av optikk. Fotovandringen starter klokka 11. Det blir veiledere fra Bekkalokket for de som ønsker å gå i grupper og få tips under veis.

Etterpå: Samling i Bekkalokkets lokaler på Klosteret. Kafe med salg av kaffe/mat. Sosialt og faglig program.
Klokka 14.30 foredrag med Nikon-ambassadør Sverre Hjørnevik. Tema «Et innblikk i min fotoverden»
Klokka 16: Foredrag med Audun Nygård som er medlem i Bekkalokket. Han er en av klubbens mest premierte medlemmer i konkurranser.
Klokka 18: Avslutning

Jury: Oppnevnes av Bekkalokket og Japan Photo Bergen

Lokal arrangør: Bekkalokket Fotoklubb, Japan Photo Bergen og Nikon.
Mer informasjon: http://www.bekkalokket.no/

Dette er et arrangement som det virkelig er verd å rydde plass i kalenderen for. I år ser det ut som jeg får anledning til å delta igjen. Gleder meg som en liten unge!

Kom å bli med på en rusletur med kamera sammen med mange andre som har samme hobby som du. Her er sjansen din til å lære mye på kort tid.

 

Les alt her

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar