2 uker uten oppdateringer

with Ingen kommentarer

Heisann

Vil først beklage at det har blitt lite oppdateringer på siden de siste to ukene. Vi ble alle sammen en smule opptatt med andre prosjekter.

Jeg for min del fikk plutselig beskjed om at gulvleggeren hadde mulighet til å legge fliser på badet mitt. Da måtte jeg hive meg rundt for å rive det gamle og handle inn alt for et nytt bad. Når han da hadde gjort seg ferdig var det min tur til å fixe både tak, vegger og møblere….. så her sitter jeg nå. Utslitt etter 14 lange dager, men med nytt og pent bad. En dusj i eget hus kan ikke undervurderes.

 

Men ikke forvent dere lange meningsfylte innlegg helt med en gang likevel! Kevin har nemlig lurt meg med på fotooppdrag for Balestrand opp denne helgen. Et motbakkeløp i Balestrand. Les om Balestrand opp her.

Om det passer for noen av våre lesere, så trenger jeg moralsk støtte på ferden mot toppen. Kom å bli med!

 

Så sant jeg har dekning på 3-4G, så kommer det noen oppdateringer underveis. Om jeg har pust til det vil det nok komme et og annet bilde av utsikten.

Følg med, følg  med.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar