Krasjer Lightroom?

with Ingen kommentarer

Etter mandagens oppdatering av Lightroom CC opplevde tusenvis av Lightroom brukere verden over store problemer med at Lightroom krasjet. Problemet var mest synlig når bilder skulle importeres med den nye import modulen.

Adobe var ganske raskt ute og publiserte en midlertidig løsning på problemet. Her er løsningen fra Adobe på engelsk. Enkelt forklart så var løsningen å deaktivere den nye import modulen. Hmmm... Personlig så synes jeg det er litt merkelig at Adobe kjører ut en oppdatering som skaper trøbbel for så mange og løsningen er å slå av en av de nye funksjonene.

Fredag kom det en oppdatering for Lightroom CC som skal ordne problemet... Jeg satte akkurat igang installasjonen av den, så om Adobe har klart å løse problemet vet jeg ikke enda.

 

Har Adobe endret profilen til noe vi ikke lengre kan stole på?

De aller fleste av oss som bruker Ligtroom og Photoshop er i hovedsak fotografer. Vi elsker å ta bilder! Lightroom og Photoshop er bare verktøy som skal hjelpe oss å få frem det beste fra bildene våre.

Verktøy skal virke! Hver gang og hele tiden. Så enkelt er det! Hva hadde du gjort om kameraet ditt gikk av og på av seg selv når du skulle bruke det? Jeg hadde nok byttet det i et annet. Og da gjerne i et annet merke (om det var et vanlig problem på det merket)

Så kjære Adobe team.

Vi som bruker Lightroom og Photoshop daglig er ikke interessert i et program som lager problemer for oss. Utfordringen skal ligge i å få det beste ut av motivene. Om Lightroom og Photoshop blir ustabile og vi ikke lengre kan stole på at de hjelper oss med å få jobben gjort, så begynner vi nok å se etter andre alternativer. 

Lightroom 1-5

Hovedoppdateringer av Lightroom kom i snitt ut ca hver 18 måned, med 3-5 mindre oppdateringer i mellom. Før hver hovedoppdatering ble mange brukere invitert til å teste programmet før utgivelse til resten.

Dette sikret at 99,8% av alle bugs var borte før oppdateringen ble rullet ut til den store massen av forbrukere.

Kommer CC oppdateringen så raskt at ingen får testet de???

(Visited 93 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar