Photography Expert

with Ingen kommentarer

Dette var en app som virket ganske lovende. Og det er mye bra med den, men det er et lite irritasjonsmoment at enkelte funksjoner koster penger. Da synes jeg det ville være bedre om de hadde tatt en 20 kroning for appen og heller inkludert alle funksjonene i appen. Nå har du irriterende reklame OG kjøp i app...

Appen gir deg tips for kamera innstillinger og valg av utstyr til en stor mengde forskjellige scenarier og situasjoner. Inne på de forskjellige tips sidene kan du også legge til dine egne notater.

Jeg kan se nytteverdien av denne appen, men tror ikke at jeg kommer til å bruke den så mye. Jeg har ikke prøvd hvordan den er å bruke når det er dårlig 3G dekning.

DinFotoSide blir drevet helt og holdent på frivillig basis. Selv om vi jobber gratis for å lage innlegg, svare på spørsmål og vedlikeholde siden, så blir det utgifter med aktiviteten her inne.
Setter pris på om dere som synes at siden vår er god, viser deres takknemlighet med et lite bidrag som gjør at vi kan fortsette med oppdateringer.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar