Sundroid

with Ingen kommentarer

Sundroid er en app som hjelper deg med å få kontroll på solen. Sundroid kan brukes gratis, men betalversjonen er uten reklame og gir deg flere funksjoner. Sundroid Pro koster ca 18 kr, og kommer kun i engelsk utgave.

Appen bruker GPS'en i telefonen for å finne din posisjon. På åpningsskjermen får du opp soloppgang og solnedgang, og under fanen "events" får du blant annet opp klokkeslett for den gylne timen. Om du velger "sun & moon tracker" får du opp kart med solens posisjon. Her kan du endre klokkeslett og se når solen er i "rett" område for dine bilder.

Dette er en glimrende app som er lett å bruke og alltid leverer (når du har dekning på tlf)

DinFotoSide blir drevet helt og holdent på frivillig basis. Selv om vi jobber gratis for å lage innlegg, svare på spørsmål og vedlikeholde siden, så blir det utgifter med aktiviteten her inne.
Setter pris på om dere som synes at siden vår er god, viser deres takknemlighet med et lite bidrag som gjør at vi kan fortsette med oppdateringer.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar