Hjemmestudio for 1000kr

with Ingen kommentarer

Konklusjon

Det store spørsmålet i denne saken er vel om det fungerer å lage et hjemmestudio for 1000 kr. Til det så kan jeg svare JA, men du er avhengig av å ha en god del ting og tang liggende hjemme fra før. Om vi skulle handlet inn alt det er behov for ville budsjettet for doblet seg.

Det hersker ingen tvil om at disse lampene og bakgrunnen gjør underverker for de enkle portrett bildene. Bare fordelen med å selv kunne bestemme hvor lyset skal komme fra, gjør portrettfoto av viltre unger til en fryd. Det skal likevel sies at disse lampene ikke er så kraftige, slik at de må plasseres tett mot modellen. Har du liten plass vil de på den måten være OK, men da vil det nok være en større ulempe at de ikke er sammenleggbare.

Fotogleden vil helt sikkert også vekkes til live igjen, mens du prøver og feiler med lyssetting på alle familie medlemmer. Når de er lei av å være modell fortsetter du nok helt sikkert på katten eller en uskyldig julestjerne. Så gøy er det faktisk!

 

Når du nå sitter og teller over hva du trenger å kjøpe i tillegg til det som vi handlet inn, så skal du ha i bakhodet at ScandinavianPhoto selger "Fotobestway Dagsljuspaket Easy Folding" for ca 2000 kr. Det er et kit som vil gi deg noenlunde det samme som vårt hjemmelagde, men i tillegg er lettere å pakke sammen.

 

DinFotoSide top tips:

Kan du lage hjemmestudio for 1000 kr? Ja, men for all del ikke gjør det om du ikke klarer å holde deg innenfor 1000 lappen

 

(Visited 234 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar