Holder du kamera riktig?

with Ingen kommentarer
Holder i begge side av kamera, uten støtte under objektiv eller for albuer
Holder i begge side av kamera, uten støtte under objektiv eller for albuer

Noe som stadig vekk blir syndet mot innen foto, det er hvordan kamera holdes. Om det skyldes uvitenhet, dårlig syn eller uvaner skal være usagt. La meg håpe at alle vet hva som er frem og bak på kamera.

Her kommer noen tips som jeg kan garantere vil gjøre bildene dine bedre. Du kan klare å ta noen skarpe og fine bilder selv om du ikke holder kameraet slik som jeg vil påstå er «riktig» i dette innlegget. Som det meste annet innen foto, så finnes det ikke noen fasit.

Når du tar bilder, så er det en fordel at kameraet er stødig. Uskarpe bilder, forårsaket av at kameraet beveger seg, vil vi unngå. Det er jo alltid en mulighet å sette lukkertiden til en så kort tid at det ikke er noe problem, men da forsvinner et kreativt hjelpemiddel og bildene dine blir kjedelig. Her kommer mine tips, som gir deg bedre bilder.

 

Holder i begge side av kamera, uten støtte under objektiv eller for albuer
Holder i begge side av kamera, uten støtte under objektiv eller for albuer

Feil

 

Dette er en måte som jeg støtt og stadig blir brukt av folk som tar bilder. Du har her INGEN støtte for kameraet. Bare flaks og veldig korte lukkertider kan gjøre bildene dine skarp.

(Visited 564 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar