Test av YongNuo trådløs sender for blits

with 1 kommentar

Yongnuo RF603 (1)Etterhvert som kreativiteten blomstrer, kan det bli et behov for trådløse sendere til blits. De kommer i mange utførelser og prisklasser. Jeg har forsøkt noen forskjellige, men nå skal YongNuo prøve å overbevise meg om at deres RF-603C II er verd pengene og gjør jobben.

ShenZhen YongNuo Photographic Equipment Co. Ltd er et kinesisk selskap som lager diverse tilbehør innen foto. Hovedtyngden ligger mot fjernkontroller og blits lamper. I norske nettbutikker er det noe begrenset utvalg fra YongNuo, men om du er komfortabel med å handle fra e-bay eller Aliexpress, kan du finne det meste.

RF-603C II er en trådløs utløser i kombinasjon med trådløs sender for blits. Du må bare passe på å kjøpe den som passer til ditt kamera.

Yongnuo tabell
Canon og Nikon. Ikke fokus på rettskriving på Aliexpress

Yongnuo RF603 (2)

Fordelen med denne kombinasjonen av fjernkontroll og trådløs sender for blits, er at det er en mindre dings du trenger å dra på OG en mindre dings som trenger batterier. Noe som er flott med RF-603, er at hver enhet bruker 2 helt vanlige AAA batterier. Ikke noe behov for å handle dyre, ukurante batterier der altså.

En ting du må være klar over, er at RF-603C II ikke har støtte for ETTL, og dermed forutsetter at du justerer blitsen manuelt.

Normalprisen for et sett med 2 stk, er ca 30 €, men de er akkurat nå på tilbud til ca 23 € med fri frakt til Norge. Det finnes også sett med 3 eller flere, men om du kjøper med 2, så kommer du under den magiske tollgrensen.

(Visited 280 times, 1 visits today)

One Response

  1. Kjell Arne Kristiansen
    | Svar

    Er ikke toll på slikt utstyr. Bare norsk mva dersom man overskrider kr.350,- grensen. Sjekk : http://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/ for beregning.

Legg inn en kommentar