Er ikke motivasjonen tilstede?

with Ingen kommentarer

Frostpinne-1

I en lang periode hadde vi her i Bergen et fantastisk vær. Det er ikke til å stikke oppunder en stol at vi blir påvirket av været, og det gjør noe med deg.

Vi hadde mange dager med kuldegrader, og ettersom det hadde vært et veldig fuktig vær ganske lenge, så endte det opp med rim over alt. Når vi så i tillegg fikk snøen ble det et landskap vi her i Bergen som regel bare kan drømme om.

Men ting endrer seg. Temperaturen føk opp, snøen smeltet og det høljet ned med regn slik det vanligvis gjør her i Bergen. Og da skjer det: Motivasjonen forsvinner. Vi vil ikke ut og vi klarer ikke se noe kreativt ute i regnet. Det er da mann må tenke nytt.

Er det inneaktiviteter som jeg kan bruke kameraet mitt på?

Selvfølgelig…

(Visited 178 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar