7 tips som gjør deg til en bedre fotograf

with Ingen kommentarer

Nettet flommer over av tips til hvilket kamera oppsett en må bruke i alle mulige og umulige situasjoner. De fleste situasjoner kan vi vanlige folk komme opp i helt uten å selge venstre armen for å skaffe midler. En gang kom jeg til og med over tips til hvordan ta best mulige bilder av stjernehimmelen. Når det første tipset var å benytte Hubble-teleskopet, så skjønner alle at tipsene ikke var for ivrige amatør fotografer.

Fokuset i dette innlegget kommer til å være noe som alle kan forsøke. Med utstyr som alle har. Jeg vil nesten gå så langt som å si at dette er fototips som ikke er fototips. En ting er likevel sikkert: Du kommer til å bli bedre til å ta bilder ved å følge disse 7 enkle tipsene.

1

Fancy utstyr gjør deg ikke til en bedre fotograf

For de aller fleste av oss er det ikke utstyret som setter begrensingen i bildene. Vår kunnskap til utstyret, styrker og svakheter er som regel det som hemmer progresjonen. Uansett hvilket kamera du har, så må du sette deg som mål at du skal lære deg hver minste lille triks som kan gjøres med det kameraet. Jeg har sett bilder tatt med speilreflekser til mange 10 talls tusen, som like godt kunne vært tatt av et barn med et gammalt kompaktkamera. Jeg har også sett bilder tatt med en telefon, som virkelig har vært fantastisk.

Lær deg å behandle det kameraet du HAR, før du kjøper nytt!

mye fotoutstyr

(Visited 4 628 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar