Dette gjør underverker for påskebildene dine

with Ingen kommentarer

Clip-on - 02Påsken er her, og det norske folk er på vei til påskefjellet. Eller, mange av oss normenn er nå på vei til fjellet for å gå på ski, spise appelsin, kvikk lunch og drikke kakao.

Det er mange utfordringer med å ta bilder i påskefjellet, men her kommer noen tips som gir deg bedre bilder denne påsken. Om du skal ta det flotte landskapsbildet i fjellheimen for å henge på veggen hjemme, eller om du skal ta bilder av venner og familie for å ta vare på minnene, så er det mange hindringer som må overvinnes før det perfekte bildet er i boks.

Les videre, så vil du få noen tips til å ta med deg på fjellet.

sdr

Ta med kamera.

Høres ut som en selvsagt ting, men fakta er at mange legger igjen «det gode» kameraet (les: speilrefleksen) hjemme siden det er så stort, tungt og klumpete. For de som skal ha minnene, så holder det kanskje med mobilkamera eller et lite kompakt kamera. Om du har en forhåpning til å ta et bilde for å henge på veggen hjemme (eller på hytten), så bør du prioritere speilrefleks OG stativ.

Løsning: Bestem deg for hva du vil med bildene, og ta med rett utstyr for jobben.

Temperatur.

Mange er redd for å ta sitt dyre kamera med ut når det er kaldt i tilfelle kameraet ikke tåler det. Det blir tatt bilder på langt kaldere steder enn det norske påskefjellet. Trikset er å la kamera få samme temperatur som omgivelsene for å unngå kondens.

Løsning: Legg kamera i sekken og la det bli kaldt før du slår det på. En time eller to bør holde. La det ligge avslått i sekken en time eller to når du kommer hjem igjen også.

Pakket sekk

(Visited 146 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar