Bergen by fra Sandviken

with 2 kommentarer

Fremover vil vi legge ut noen av våre egne bilder her på siden og skrive noen linjer om bildet. Kanskje vi får frem HVORFOR vi har tatt bildet, og ikke minst HVORDAN. Håper dette er noe som kan fenge dere som leser på siden vår. Om ikke annet, så kanskje det blir flere som tenker over HVORFOR en tar akkurat det bildet som en tar.

Dagens to bilder tok jeg mot slutten av en fottur i Sandviken. Det var en kjølig dag i januar og smogen lå over hele sentrum. Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker fargeversjonen eller sort/hvitt versjonen best. Alt i alt så er dette likevel et bilde jeg er 97% fornøyd med.

Bildene er tatt med crop kamera på 24mm @f/22, 1/80 sekund og ISO 100.

Stjerne effekten i solen ville jeg ha med, så derfor er f/22 valgt. Buskene nederst i bildet er også bevisst tatt med for å skape en balanse. Til sist la jeg på litt vignett for å dempe det store blå tomrommet oppe til høyre.

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

2 Responses

 1. Inger Karin Sivertsen
  | Svar

  Ser jeg en helning i bildet, eller tar jeg feil?

  • Kim
   | Svar

   Håper du tar feil. ?
   Det ligger litt skyer og øyer i horisonten, men på 100% så tror jeg at det ble riktig slik jeg justerte…

Legg inn en kommentar