Riktig bruk av fotoutstyr

with Ingen kommentarer

wpid-wp-1448199863821.jpegDet å bruke riktig fotoutstyr er ikke alltid like lett. Det å forholde seg til jungelen av fototips, byr ofte på missforståelser. Noen ganger vil enkelte bruke stativ på bilder der stativet bare er i veien. Andre ganger brukes blitsen ukritisk. Foto er ikke vanskeligere enn en gjør det til. Det kan være fryktelig vanskelig å ta et fantastisk bilde, men det tekniske som ligger bak, er ikke SÅ vanskelig. Dette er noe enhver kan lære seg med litt øving og gode råd. Dessverre så er det slik at internettet flommer over av mer eller mindre gode råd, slik at den største utfordringen kan være å sile ut de rådene som passer for deg.

I dette innlegget skal du få litt hjelp til å velge riktig utstyr for jobben.

 

Valg av objektiv på side 2

Bruke stativ på side 3

Bruke blits på side 4

(Visited 532 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar