Motivjakt i fjæra

with Ingen kommentarer

Macro i fjæra - 10I følge min kalender er våren kommet. Det betyr at mange finner frem macro objektivet og tar mange bilder av blomster og bier. Det gjør at facebook og andre sosiale medier oversvømmes av insekter og planter.

Jungelen av gode bilder gjør det vanskeligere å stikke seg ut fra mengden, og ærlig talt så blir det litt kjedelig i lengden. En krokus e tross alt en krokus, uansett hvem sitt vannmerke som er på bildet.

Dette fikk oss i DinFotoSide til å tenke litt utenfor boksen og ta en tur ned i fjæra. Alle vi som er oppvokst ved sjøen vet jo at det er et yrende liv i sjøkanten.

Vi vil prøve å gi deg inspirasjon til å finne flere macro motiver enn de som alle poster.

 

Når er det best å ta bilder?

wp-1461663851644.png

For mange typer motiver, så er det desidert best å ta bilder rundt soloppgang eller solnedgang. Motiver i fjæra gjør seg også godt på disse tidene, men hovedsaken er at det må være fjære. De fleste motivene vil en finne under og rundt steinene som ligger tørt på fjære sjø.

En glimrende App for å finne ut når det er flo og fjære er My Tide Times. Det er en gratis app som gjør jobben. Som regel vil du kunne finne gode motiver noen timer før det er helt fjære og noen timer etter.

(Visited 218 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar