Benken i solnedgang

with 1 kommentar

Benk i solnedgang (1)Bildene av benken er blant av de bildene jeg er mest fornøyd med. I mine øyne er dette et bilde som har alt. En dramatisk himmel, lett gjenkjennelige silhuetter og nydelige farger.

En kuriositet er at horisonter ser ut til å være kjempe skjev når jeg ser på thumbnailen for bildene, men når jeg åpner og bruker vater funksjonen i Lightroom er den helt i vater.

Akkurat dette bildet var i tankene mine mange uker før den «riktige» solnedgangen og skyene kom. Når jeg nå gikk gjennom bildene mine for å se etter flere bilder fra denne benken, ser jeg at de første bildene jeg tok der var for nesten 5 år siden. Motivet varierer jo selvsagt litt, men felles er at benken er en del av motivet. Som en liten kuriositet kan det jo nevnes at dette var benken vi satt på når vi skulle ta nordlysbilder tidligere i vår.

Grunnen til de forskjellige fargene er at jeg har brukt bildet for å demonstrere hva de forskjellige hvitbalanse innstillingene gjør for bildet. Jeg synes det er fascinerende å se hvordan stemningen forandrer seg med fargene.

(Visited 102 times, 1 visits today)

One Response

  1. Inger Karin Sivertsen
    | Svar

    Det var jo artig med de forskjellige vinklene i bildet også. Det er jo så bra at en kan bruke samme motiv og likevel få forskjellige bilder. Takk for tipset.

Legg inn en kommentar