Dette kan skape trøbbel på ditt første bryllupsoppdrag

with Ingen kommentarer

Fast optikk - 002Fotografering av et bryllup er et av de tøffeste oppdrag som en fotograf kan ta på seg, det er mange potensielle problemer og innsatsen er utrolig høy.

Det byr nok på problemer om du må få brudeparet til å ikle seg finstasen for å ta brudebildene på nytt uken etter bryllupet.

For å hjelpe deg på vei, har vi samlet en liste over de vanligste feil som fotografer gjør når de fotograferer sitt første bryllup. Vi legger også ved noen tips for bryllupsfotografering.

 

 

Mangel på erfaring

Bryllup - 004Om din familie og venner vet at du eier et speilreflekskamera eller avansert kompakt systemkamera, er sjansene er ganske høy for at du på et tidspunkt vil bli bedt om å fotografere et bryllup.

Det er viktig å være realistisk til dine evner og erfaring før du forplikter deg til å fotografere et bryllup – spesielt hvis du vil ta betalt for å gjøre det.

Vær ærlig med paret om din erfaring og ikke tillate noen å presse deg til å ta jobben for å spare penger hvis du ikke er trygg.

Det er helt avgjørende at du kan bruke utstyret ditt og er trygg på å bruke det. Et bryllup er ikke tiden for å prøve en innstilling for første gang.

Hvis du synes at det å være hovedfotograf i bryllupet er en for stor oppgave, kan du alltids tilby deg å gjøre andre fotograf oppgaver, fotografere fra alternative vinkler, få bakgrunnsbilder og duplisere noen av en profesjonell fotografs bilder. Det er alt bra for å bygge opp erfaringen din, uten presset om at du skal ha perfekte resultater.

Kjenner du til fotografer som tar bilder i bryllup, kan det hende de er på jakt etter en nr 2 fotograf/hjelper for et bryllup.

 

(Visited 365 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar