Ta bedre bilder på nasjonaldagen

with Ingen kommentarer
17 mai - 1
Kom deg ned i samme høyde som barnet

Hipp, hipp, hurra!!

Nå skal vi snart feire nasjonaldagen ved å gå i tog, vifte med flagg, spise lunkne pølser, enorme mengder is og overpriset kake.

Det er viktig å huske at dette er barnas dag, dagen for lek og moro (og uante mengder is). Dermed åpnes mulighetene for å få noen herlige bilder av dine barn. Alt du trenger å gjøre er å ha alt på stell før du setter kursen mot barnetoget.

De fleste av dagens tips kan alle med et eller annet kamera ha nytte av. Det er ikke krav til noe heftig speilreflekskamera og utstyr verd en gjennomsnittlig årslønn. Så uansett hva ditt foretrukne kamera for 17.mai er, så kan du trygt lese gjennom denne artikkelen og dele med dine nærmeste.

På de neste sidene vil vi gå gjennom følgende:
  • Forberedelser
  • Barn i bevegelse
  • Oppstilte portretter
(Visited 393 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar