Ulrikens topp

with Ingen kommentarer

Som den oppmerksomme leser sikker har lagt merke til, så har det vært sørgelig stille her på siden den siste tiden. Det er flere grunner til at det ble stille, men hovedgrunnene er vel mangel på motivasjon, inspirasjon og et ønske om å heller bruke tiden til å ta bilder. Ønsket mitt om å jobbe mer med fotograferingen, er fortsatt sterkere enn lysten til å skrive innlegg og ta bilder for illustrasjon for denne siden. Så inntil videre kommer det ikke til å skje så mye her, men skal prøve å legge ut et og annet bilde her for å holde litt liv i siden.

Dagens bilde er tatt håndholdt på vei opp til et av Bergens 7 fjell. Bildet er så og si ikke redigert. Jeg får en postkort feeling når jeg ser dette bildet (positivt ment)

EXIF data for de som lurer: 25mm f/9 @ 1/125sek, ISO100

Kims-001

(Visited 116 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar