Fra Lightroom til Instagram

with 2 kommentarer

Om du er som meg, så poster du nok regelmessig bilder på tjenester som Instagram og Facebook. Spesielt posting på Instagram har tidligere vært en tungvint prosess. Først etter at bildene var ferdig i Lightroom, eksportert som Jpeg og overført til telefon eller nettbrett, kunne jeg laste de opp til Instagram. Dette var en kronglete og tidkrevende prosess, som gjorde sitt til at jeg ikke lastet opp bilder til Instagram så ofte.

LR CC Logo

Blue arrow right

instagram Logo

 

Nå har jeg funnet en plugin til Lightroom som gjør at bildene enkelt lastes opp til den Instagram kontoen du ønsker. Det er også mulig å sette opp flere Instagram kontoer.

LR/Instagram er en glimrende plugin som er kompatibel med alle versjoner av Lightroom fra 3.0 til CC både for Mac og PC. Operativsystemet må være XP eller nyere for PC, mens OS X 10.7 eller senere støttes for Mac brukere.

Side 2: Installasjon

Side 3: Konfigurasjon

Side 4: Bruk


(Visited 1 437 times, 1 visits today)

2 Responses

 1. Jan Holmebukt
  | Svar

  Jeg får ikke filene konvertert til jpg ved bruk av denne «pluggen» og dermed ikke akseptert av Instagram. Noen løsning på det?

  • Kim
   | Svar

   Om du følger hele prosessen her for oppsett av plugin, så vil Lightroom poste direkte til Instagram. Du vil ikke se filene i noe annet format, de vil bare dukke opp i instagram kontoen som du har satt opp.

Legg inn en kommentar