Krype til korset?

with 2 kommentarer

Er det slik at vi hobbyfotografar kanskje må innsjå at mobilkamera byrja bli rimelig gode? Tanken streifa meg iallefall då eg sat på terrassen no i kveld…

Ha ein fin kveld! 

Mvh dinfotoside.no

(Visited 111 times, 1 visits today)

2 Responses

 1. Svein Wilhelm
  | Svar

  Joda, mobilkameraer tar gode bilder. De små sensorer blir stadig bedre, også i relativt dårlig lys. Men de fotografiske muligheter vil alltid være begrenset. Objektivene har svært kort brennvidde, typisk 4-5 millimeter. Dermed er muligheten for selektiv fokus lik null. Fint på macrobilder, men «ubrukelig» ved portrettfotografering. Og ekvivalent brennvidde på cirka 28-30 millimeter er dårlig egnet til fuglefotografering. Men rett skal være rett, mobilkameraet er glimrende til dokumentasjon. Og det er kameraet alle har med seg, og i så måte et utmerket redskap til fotografering…. i forhold til «før i verden», da kameraet lå hjemme. Og mange tar flotte bilder, som ellers aldri ville bli tatt.

  • Kevin
   | Svar

   Hei Svein Wilhelm,

   takk for eit skikkeleg solid innspel på bruk av mobilkamera. Med kunnskapen som det ser ut til at du besitter er det berre å kommentere vidare inne på sida. Takk skal du ha for engasjementet!

Legg inn en kommentar