Test av Affinity Photo

with Ingen kommentarer

Affinity Photo er en utfordrer til Adobe Photoshop. Affinity Photo har vært tilgjengelig for mac brukere i snart 2 år, og ble i 2015 kåret til beste program i App store. Nå har folkene bak, Serif, bestemt seg for å prøve seg på windows også. Det er i skrivende stund tilgjengelig gratis som BETA og du kan laste det ned her: Affinity

Tipsene som jeg har lest er at det ferdige programmet vil koste rundt 600kr, og dermed bli billigere enn Photoshop Elements!!! Om dette stemmer vil nok Affinity Photo kunne ta en del markedsandeler fra Adobe. Spesielt blant oss fotoamatører.

Min test vil bære preg av at jeg primært bruker Lightroom og kun beveger meg over i Photoshop for retusjering av bilder. Men denne kombinasjonen er det nok veldig mange som har, slik at en rein sammenligning mot Photoshop vil ikke ha så mye for seg.

Affinity Photo

Lenovo laptop med Windows 10 64-bit

Intel Core i5 @ 2,2GHz, 8Gb RAM og Intel HD Graphics 5500

Denne maskinen bruker jeg for å teste forskjellige fotoprogrammer, siden jeg ikke vil risikere noe med den maskinen jeg bruker for å redigere bildene mine. Vet at det ikke er noe topp speccet maskin, men det er en middels pc som gir et bilde på hvordan vi med strammere budsjett vil oppleve programmene.

 


(Visited 1 165 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar