Test av Smart Photo Editor

with Ingen kommentarer

Smart Photo Editor skal være et program som gir deg avanserte redigeringsmuligheter ENKELT og RASKT. Det ligger endel opplæringsvideoer på siden deres, men siden jeg er mann, så ser jeg ikke på de før jeg eventuelt står fast i programmet. Det vil også gi meg en indikasjon på hvor intuitivt programmet egentlig er. Siden de påstår at det skal være enkelt, så skal jeg jaggu teste det også.

smart-photo-editor-1

Funksjoner i programmet

Smart Photo Editor har mange funksjoner innbakt i programmet. Justering av eksponering, hvitbalanse, kontrast, farger, flekkfjerning og skjerping er et minimum av hva et redigeringsprogram bør inneholde. Smart Photo Editor har mer enn dette og muligheten til å jobbe med lag er et stort pluss. Programmet skal også kunne kombinere flere bilder og gjøre justeringer i små områder på bildet. I tillegg har de et effekt bibliotek der en finner effekter som brukere gjør tilgjengelig for alle andre brukere av programmet. Denne løsningen har jeg sett i andre program også, med blandet hell. Lett for at det blir rotete og vanskelig å finne fram.


Opplæring

smart-photo-editor-2

 

 

På nettsiden til Smart Photo Editor finnes det en del videoer som viser, på en enkel og god måte, hvordan en kommer igang med programmet.

Videoene er på engelsk, men de er så grafisk at det bør gå fint å følge med selv om engelsk kunnskapene skranter litt.

På en annen side, så fikk jeg aldri noe spørsmål om hvilket språk installasjonen skulle være på, så det er mulig at Smart Photo Editor bare kommer på engelsk


smart-photo-editor-3

Programmet har en veldig god opplæring når en starter prøveversjonen for første gang. Når jeg trykket meg videre, ble det lastet inn et eksempelbilde der programmet loset meg gjennom mange av mulighetene en har til redigering


Lenovo laptop med Windows 10 64-bit

Intel Core i5 @ 2,2GHz, 8Gb RAM og Intel HD Graphics 5500

Denne maskinen bruker jeg for å teste forskjellige fotoprogrammer, siden jeg ikke vil risikere noe med den maskinen jeg bruker for å redigere bildene mine. Vet at det ikke er noe topp speccet maskin, men det er en middels pc som gir et bilde på hvordan vi med strammere budsjett vil oppleve programmene.

 

 

 

(Visited 245 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar