Fototur til Kyrkjetangen

with 2 kommentarer

Da var den første utflukten med kamera arrangert. Jeg skal være den første til å innrømme at det ikke ble en ubetinget suksess, men jeg koste meg (stort sett) og de som ble med gav også uttrykk for at de hadde hatt en fin kveld.

 

Allerede i bilen på vei hjem lagde jeg meg en mental liste over opplevelsene denne kvelden. Både de positive og negative.

 

 


Dette gikk bra

 • Været

Kaldt, klart og opplett gjorde at været var en nytelse fra ende til annen. At det var massevis av farge igjen i himmelen etter en flott solnedgang var også en skikkelig bonus

 • Selskapet

Foto interesserte folk er generelt sett veldig hyggelig, og makan til løsningsorienterte personer som var med! Takk for turen

 • Bilder med lang lukkertid

Det var jo dette som var temaet for kvelden, så det ville vært en nedtur om det ikke ble noe av det. Det var lærerikt og spennende, der alle bidro med å utfordre på oppsett, innstillinger, komposisjon og lyssetting.

Ikke helt som planlagt

 • Fuktig stålull

Temperatur endringen ved sjøen når solen gikk helt ned, gjorde at alt ble skikkelig fuktig. Duggen rant fra stativet mitt!! (og da hadde vi vært der ca 1 time) Det gjorde at alt ble vått. Resultatet var at plasten i stormlighteren tok fyr, uten at vi fikk fyr på stålullet.

 • Fikk ikke tatt de bildene jeg vi ville

Litt skuffet for at vi ikke fikk fyr på stålullen. Det var der jeg hadde flest ideer

 • Fuktig høyrefot

Når vi skulle belyse forgrunnen i et bilde for en av deltakerne, fant jeg ut at fuktige svaberg er glatt i mørket. Sko full av sjøvann i januar er faktisk ganske kaldt.

 • Is på kamera

Selv om termometeret viste +2 når vi skulle hjem, så var det et tynt lag is på kamera. Kanskje en fordel med litt ekstra beskyttelse om kamera/objektiv ikke er værtettet

 • Glemt stativ

En deltager som hadde glemt stativ. Løste det greit med å dele på mitt, men ikke alltid like kjekt å vente på tur


Til sist vil jeg takke de som ble med for en hyggelig kveld. Dette må vi få til flere ganger.

Jeg kommer til å opprette eventer på facebook siden vår, så om du ønsker å bli med bør du følge oss der. Når det gjelder tema og lokasjon, så er det helt topp med innspill. Legg inn kommentar her eller på facebook, så ser vi hva vi får til.

Den beste måten å lære noe, er sammen med andre

(Visited 190 times, 1 visits today)

2 Responses

 1. inger karin sivertsen
  | Svar

  Så kjekt å følge med her fra min pc. .Hadde jeg hatt anledninger og vært noen år yngre,(76år) budd nærmere hadde jeg kastet meg med. Jeg får holde meg her og fotografere fra mitt ståsted. Håper inderlig at jeg fortsatt får følge med deg/dere her.
  Hilsen ivrig hobbyfotograf.

  • Kim
   | Svar

   Kjekt at du følger med. Alder er jo ingen hindring, men geografi er litt verre å gjøre noe med.
   Lykke til videre med fotgraferingen. Om vi plutselig skal en tur i ditt nærområde, så håper jeg at du blir med ☺

Legg inn en kommentar