Redigere mange bilder samtidig

with Ingen kommentarer

Auto-sync og sync

Dette er den virkelige måten for å jobbe med flere bilder samtidig. Auto-sync funksjonen gjør at ALLE endringer du gjør på det bildet som er aktivt, også blir gjort på de andre bildene som er markert.

 

Når flere bilder velges i flimstripen i bunnen, endres «Previous» knappen til Sync. Bildet som er aktivt er markert med litt lysere grå ramme.

 

(Visited 473 times, 1 visits today)

Legg inn en kommentar