Her kan du se noen av mine bilder. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe et trykk av bildene. Ta gjerne kontakt med meg for råd om størrelse og hvilket medie bildet bør trykkes på. Pris kan vi bli enige om.

 

I galleri løsningen som jeg benytter, er det fritt for alle å se bildene, men om du logger deg inn med en Adobe ID (gratis) kan du kommentere direkte på bildene. Det gjør at det er enda enklere for oss å diskutere et spesifikt bilde med tanke på eventuelle kjøp.


 

Premium

Her finner du mine beste bilder i den beste oppløsningen.

Materialvalgene er de samme som for mine andre bilder, men her kan du få de aller største printene og flerdelte veggdekorasjoner.

Aluminiumsplate, akrylglass eller galleritrykk kan anbefales.

Hvert enkelt bilde vil signeres og nummereres som nummer x av 10. Det vil IKKE lages mer enn 10 eksemplarer.

Pris vil naturlig nok ligge noe høyere, men avhenger av størrelse og material.


Gå til bildegalleriet


Bildene i følgende kategorier passer best i middels store formater, men kan leveres i mange forskjellige formater.

Se «Material og Priser» for foreslåtte maksimum størrelser og priseksempler.

 

Landskaps format

Det klassiske landskapsformatet blir aldri feil. Mange forskjellige typer finish på print som hver fremhever forskjellige egenskaper.

Benken

Ble nødt til å lage et eget område for benken på Smøråsen. Kan leveres i mange forskjellige trykk som vil gi forskjellig uttrykk i bildene.

Portrett format

Portrettformatet har fått navnet siden det vanligvis benyttes til portrettbilder, men veldig mange andre motiver vil gi et sterkt uttrykk i dette formatet. Mange forskjellige typer finish på print som hver fremhever forskjellige egenskaper.

Panorama

Panoramabilder kommer til sin rett i store størrelser Anbefaler galleritrykk som gir en flott finnish

Kvadratisk

Kvadratiske bilder er ofte benyttet i kombinasjon med flere bilder samtidig. Jeg liker det balanserte uttrykket et kvadratisk bilde gir. Mange forskjellige typer print gir forskjellige uttrykk. Fotoprint med passepartout og ramme kan anbefales.


Send meg en mail


Priser er et overslag. Nøyaktig pris bestemmes på bestillingstidspunkt og kan variere med valgt oppheng.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)